HUISREGELS 

              Afspraken binnen het salon


Allereerst bedankt voor het vertrouwen in nagelstudio Elegance.
Om alles correct en vlot te laten verlopen, en met het nodige respect voor elkaar + om discussies te vermijden, zijn er enkele salonregels van kracht. Zelf heb ik een breed en trouw klantenbestand en zonder jullie zou ik nooit staan waar ik professioneel sta, waarvoor super bedankt !! 
Regelmatig moet ik klanten weigeren omwille van een volle agenda, en indien jullie intijds annuleren kan ik misschien iemand anders jouw plaats geven. Ik ben ook maar een mens natuurlijk en heb uiterst begrip voor onvoorziene situaties waarbij er al eens sprake kan zijn van overmacht.
Mijn werk is mijn passie, het is een fulltime job ! Ik neem deze dan ook uiterst serieus, ben heel perfectionistisch ingesteld, zelf op tijd en stond een opleiding meepikken, en mijn doel is om elke dame met een glimlach het salon zien te verlaten. 

Om dit te waarborgen zijn dan ook enkele regels noodzakelijk. 

  1. Komt u alstublief op het afgesproken uur ! MAX 5 minuten van tevoor of na ! 
  2. Indien u +10 minuten te laat bent kan er meer dan waarschijnlijk geen nailart meer uitgevoerd worden.
  3. Indien u +20 minuten te laat bent, ben ik genoodzaakt de afspraak te verplaatsen. Dit omdat de klanten strak op elkaar ingepland staan en voor het respect voor de klant na u. We hebben allemaal een drukke agenda. 
  4. Annuleer a.u.b. tijdig uw afspraak indien u deze niet kan nakomen. Liefst minimum 48u op voorhand
  5. Indien u niet opdaagt op de afspraak, zonder verwittiging of tijdige annulatie, wordt de afspraak in rekening gebracht. Deze zal eerst vereffend moeten worden vooraleer er een nieuwe afspraak kan en zal vastgelegd worden. Ik kon mss een andere klant gelukkig maken, + dit is ook mijn waardevolle tijd en inkomsten. 
  6. Geniet van je 'me-time'. Zet je gsm even op stil en hou deze uit het zicht. RELAX 
  7. Neem aub geen kinderen mee naar het salon. De behandeling duurt hen te lang waardoor ze ongedurig worden, en het spreekt voor zich dat u tijdens de behandeling hen niet de gepaste aandacht kunt geven.


Dankjewel voor je begrip 

Kelly